المقادير:
5 حبات مشروم مقطعبصله صغيرة مبشورة
ثلاث فصوص توم مفروم
سمن او زبد
4 معالق دقيق
كوب لبن(حليب)
كوب ماء
فلفل اسود
مكعب مرقة دجاج
(ولو عندك شوربة ممكن تستخدمى كوب شوربة بدل من كوب الماء ومرقه الدجاج)
الطريقة:
حمرى البصل فى السمن الى ان يصبح لونه اصفر ثم ضعى عليه الثوموقلبييه قليلا ثم ضعى المشروم المقطع وانتظرى دقائق مع التقليب
بعد كدة حطى الدقيق وقلبيه كويس لحد ما يصفر ولما يصفر حطى اللبن والماء(او كوب الشوربة) وبعد كده اضربيها في الخلاط وبعدين اعديها مرة اخري علي النار
ولما تغلى حطى مكعب المرقة واقلبى كويس لحد ما يتخن شوية وبعد كدة قدميه فى اطباق التقديم وزينيه بالبقدونس وممكن تاكليه سخن وبارد
جربوها وقولولى النتيجة
0 comments:
إرسال تعليق