المقادير:
قطعه سمنة سايحة
1\2ك جلاش
...علبة جبنة مثلثات
طماطم وفلفل خضر وزيتون وسوسيس مقطعين دوائر
الطريقة:
نجيب صينية وندهنها سمن وبعدين نجيب ورقه جلاش وندهنها سمن ونضع فوقها طبقه جلاش وندهنها سمن وهكذا حتي ماننتهي من نصف كميه الجلاش ثم نفرد الجبنة علي الجلاش لكن بحرص حتى لا يتقطع الجلاش ونضع عليها الطماطم والفلفل والزيتون والسوسيس ثم نضع باقي الجلاش ولاننسي دهن السمن بين كل طبقة وندهن وجه الصينية ببيضة مخفوقة مع معلقة لبن ونقطع الجلاش وندخله الفرن
وبالهنا والشفا
ممكن تغيروا الحشو
0 comments:
إرسال تعليق