ربع كيلو جمبري (الربيان)
ربع كيلو سبيط
فواكه البحر
١ ثمره كل من فلفل اخضر و احمر واصفر
ارز بسمتي
٢ ثمره بصل مقطع الى مربعات صغيره
بازيلاء
١ كوب زيت
كزبرة
بقدونس
١ م-ص ملح
١ م-ص فلفل اسود
ملون زعفران
بهارات السمك
الطريقة:
طريقه عمل الارز بالجمبري - البايلا الاسبانيه
يتم نقع الارز في الماء و يترك قليلا
يتم تجهيز مقلاه و يوضع بها الزيت و يترك علي النار حتي يسخن
و من ثم يضاف البصل و الاسماك الي الزيت حتي تقلي
مع اضافه البهارات
ثم يتم تجهيز الارز البسمتي علي النار
و يضاف اليه البازلاء و الكزبرة و يترك لمده ١ ساعه علي نار هادئه حتي النضج
و من ثم يقدم الارز بالجمبري و الاسماك - البايلا الاسبانيه
و بالهناء و الشفاء
0 comments:
إرسال تعليق